Om oss

Ludvig Gropp
Vindsurfaren som blivit kitesurfare. I princip uppvuxen på Haga Park. Undervisar i både vindsurfing och kitesurfing. Tydlig, noggrann och killen som gillas av alla. Kitebräda, vindsurfingbräda eller foil spelar ingen roll för Ludvig, han löser vilket som lekande lätt. Ludvig jobbar även i butiken.

Mikael Orrebrink
Med sitt pedagogiska lugn och stora fokus på säkerhet sätter Mikael varje elev i fokus. Mellan kitekurserna sticket Micke gärna ut på vattnet för en go session med fokus på att njuta av stunden. Mikael är även ansvarig för våra turer med SUP.

Sakina Wretfors Tydlig, noggrann och ett driv efter att hela tiden utvecklas är något som utmärker Sakina. När hon inte instruerar kiteelever på Öland, resor hon gärna runt om i världen och inspireras av de olika miljöerna och tar gärna med de hem. Sakina jobbar som kiteinstruktör och i butiken. Säsongen 2021 kommer hon även vara ansvarig för våra events och nås på sakina@surferscenteroland.se

Jennifer Folkesson

Vindsurfartjejen som 2021 gör sin tredje sommar på centret. Jennifer är väldigt bra på att organisera och har stenkoll på allt som rör centret, från butik och uthyrning till bokningar. Jennifer håller även kurser i vindsurfing och har fått många goda recensioner från våra elever. När det finns tid över sticker hon gärna ut i full fart med sin vindsurfingbräda. 

Simon Gropp

Lugn och pedagogiskt leder Simon våra vindsurfingkurser. Han är metodisk och väldigt noggrann och ser till att varje elev får ut det mesta av kursen. När Simon inte håller kurser eller jobbar i butiken ser ni honom rippa på sin freestylebräda. Förra året började han kitesurfa och blev snabbt väldigt duktig. Vi är glada att Simon kommer tillbaka till säsongen 2021.