Om oss

Ludvig Gropp
Vindsurfaren som blivit kitesurfare. I princip uppvuxen på Haga Park. Undervisar i både vindsurfing och kitesurfing och är certifierad IKO-instruktör. Tydlig, noggrann och killen som gillas av alla. Kitebräda, vindsurfingbräda eller foil spelar ingen roll för Ludvig, han löser vilket som lekande lätt. Ludvig jobbar även i butiken.

Mikael Orrebrink
Med sitt pedagogiska lugn och stora fokus på säkerhet sätter Mikael varje elev i fokus. Certifierad IKO-instruktör som mellan kitekurserna gärna sticker ut på vattnet för en go session med fokus på att njuta av stunden. Mikael är även ansvarig för våra turer med SUP.

Jennifer Folkesson

Vindsurfartjejen som 2021 gör sin tredje sommar på centret. Jennifer är väldigt bra på att organisera och har stenkoll på allt som rör centret, från butik och uthyrning till bokningar. Jennifer håller även kurser i vindsurfing och har fått många goda recensioner från våra elever. När det finns tid över sticker hon gärna ut i full fart med sin vindsurfingbräda. 

Anders Rolf

Anders har drivit centret/surfskolan på Öland i flera år och är alltid positiv och glad. Han är certifierad kitesurfinginstruktör genom IKO(International Kiteboarding Organisation). Anders en otroligt bra kitesurfare, vågsurfare och pappa. Anders inspirerar många runt omkring sig och har man frågor eller behöver hjälp så finns han alltid till hands på stranden.