Bokningsregler

Bokningsregler och betalning av kurser.

Vid bokning så betalar du din kurs via Klarna (gäller ej kitesurfingkurser). Du väljer vilket betalsätt du önskar. Din betalning kommer att reserveras hos Klarna. När tiden för bokningen har passerat så aktiveras din betalning och pengarna dras från ditt konto. För en bokning mellan kl 8:00 – 9:00 dras pengarna vid sluttiden som är kl 9:00. När du eller personal avbokar en kurs så makuleras betalningen.

Avbokning av kurs gör man själv genom att gå in i vårt bokningssystem med de uppgifter man angav vid bokning.

Med gällande Covid-19 – så ber vi alla våra kunder/gäster att hålla sig hemma även vid lättare förkylningssymptom.

Avbokning kan ske fram till 7 dagar innan kursstart. Vid skada/sjukdom är avbokning kostnadsfri, förutsatt att man kontaktat oss i tid innan kursen.

I det fall vi inte kan genomföra kurs, tex på grund av för få deltagare eller väder (tex frånlandsvind, hård vind eller åska) så meddelas ni via e-post, sms eller telefon. Vi ber er därför att vara noggranna med att lämna rätt kontaktuppgifter. Vädret kan vi tyvärr inte råda över och ibland måste vi ställa in med kort varsel – vi sätter alltid er säkerheten först. I de fall att vi måste ställa in pga för få deltagare så lämnas besked om detta tre dagar innan kursstart.

Kitekurser betalas till instruktören med kort eller via swish.

Vädret och våra aktiviteter

Surf är väderberoende och som surfare behöver man anpassa sig efter väder och vädrets skiftningar.  I de fall vi inte kan genomföra event eller kurs på grund av väder som exempelvis hård vind eller åska, så kontaktar vi er så snart vi ser att aktiviteten inte kan genomföras. Inbetalt belopp återbetalas.

Med anledning av Covid-19

I dessa omtumlande tider så vill vi informera dig om att vi gör allt vi kan för att fortsätta att serva dig på ett säkert sätt.

Vi följer dagligen folkhälsomyndighetens uppdateringar och rekommendationer.  För oss är detta viktigt för att stödja hälsa och välbefinnande.

Som det ser ut idag kommer vi att genomföra våra kurser och events, med viss anpassning utifrån gällande riktlinjer.

Att Surfa är ett utmärkt alternativ för att hålla igång och vara aktiv. Smittspridning utomhus är minimal så länge vi håller avstånd till varandra.