Bokningsregler

Att boka en kurs hos oss kan göras på två sätt; Via vårt bokningssystem online eller i butiken på Haga Park. 

Betalning av bokad kurs

Bokningar av vindsurfingkurs betalar en säkert och enkelt med Klarna. Pengarna reserveras vid bokningstilfället av Klarna och kommer oss tillhanda direkt efter avslutad kurs. Om du eller någon av våra instruktörer väljer att avboka en kurs så makulerar Klarna betalningen automatiskt och det reserverade beloppet går tillbaka in på ditt konto.

Samtliga bokningar av kitekurser betalas via Swish, kort eller kontant i vår butik på Haga Park.


Detta gäller vid avbokning

Vid bokning online så sker eventuella avbokningar med hjälp av de uppgifter som angavs vid bokningen. Vi erbjuder kostnadsfri avbokning i upp till 7 dagar innan planerat kurstillfälle. Vid akut sjukdom eller skada gäller kostnadsfri avbokning vid kontakt med oss i god tid före kursstart.

Vi förbehåller oss rätten att avboka kurser vid dåliga väderförhållanden och för få anmälda deltagare till kurstillfället. I de fall där vi anser att vädret ej är lämpligt för genomförande av kurs kontaktar vi dig så fort vi tagit del av aktuell prognos. Vid avbokning av kurs med för litet antal anmälda deltagare kontaktar vi dig senast 3 dagar före planerad kursstart.

Med anledning av Covid-19

Trots en omtumlande vår kommer vi att bedriva vår verksamhet som vanligt i sommar. Dock med vidtagna försiktighetsåtgärder med anledning av Covid-19. Vi förväntar oss att du som kursdeltagare avbokar eventuell kurs och stannar hemma vid symptomkänningar. På samma sätt som våra instruktörer ej kommer att arbeta om tecken på symptom finns. 

Vi förbehåller oss därför även rätten att av- eller omboka kurser med kort varsel vid uppkommen sjukdom och sjukdomssymptom.

Här finner du samlad information om de åtgärder vi vidtar i vår verksamhet, och hoppas att även du som besökare förhåller dig till, med anledning av Covid-19.